wat doet ecoleisure

Europa kiest voor groene economische groei. Groei die rekening houdt met een gezonde leefomgeving en duurzame ontwikkeling. Met Green Deal geeft de regering ruimte aan vernieuwende initiatieven uit de samenleving om de transitie naar een duurzame economie te versnellen.

Ecoleisure speelt hierbij voor recreatiewoningen een voortrekkersrol door, op basis van “0 op de meter” en eigen energievoorzieningen, moderne en comfortabele vakantiewoningen te
ontwikkelen.

Gezond en zonder schadelijke stoffen bouwen staat bij Ecoleisure voorop! Daarom kiezen wij bewust voor materialen die niet schadelijk, duurzaam, hoog isolerend en recyclebaar zijn. Investeren in wooncomfort, duurzaamheid, energie en milieu is geen trend maar onze toekomstvisie. Om hierin continue voorop te kunnen lopen, werken we nauw samen met verschillende universiteiten.

Ecoleisure is opgericht door vakmensen die reeds meer dan 40 jaar in de projectontwikkeling actief zijn op het gebied van duurzame vakantiewoningen.

Door vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen worden de woningen niet alleen volgens de richtlijnen van het bouwbesluit gebouwd, maar voldoen ze tevens aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. Alle materialen beschikken over goedgekeurde keurmerken en certificeringen. Hierdoor is een zeer milieuvriendelijke en innovatieve bouwwijze ontstaan, die de basis heeft gelegd voor een levenslange energiebesparing in combinatie met heel veel woongenot met het ultieme vakantiegevoel.