eco one

Met de Ecoleisure ONE kiest u voor een zeer duurzame en complete woon-werk-vakantieunit met meerdere variatiemogelijkheden. Door de levenslange energiebesparing, de uitstraling, het hoge comfort en de uitstekende verhuuropties heeft u hiermee altijd het ultieme vakantiegevoel.

Constructie, Milieu en Ecologie

Blue Solar kiest bewust voor materialen die duurzaam zijn én voor een gezond binnenklimaat zorgen. Blue Solar Homes zijn daarom samengesteld uit hoogisolerende EPS sandwichconstructies, afgewerkt met traditionele materialen als hout, kalk, cement, gips, leem, steen, keramiek, fermacel, minerale isolatiematerialen, en volledig recyclebare materialen zoals staal, aluminium, en 3-voudig geïsoleerde kozijnen. Desgewenst zijn nog meer besparende maatregelen mogelijk.

Kwaliteit met Zekerheid

Dankzij vakmanschap en gebruik van hoogwaardige (Duitse) gecertificeerde materialen, sanitair en inrichting worden de woningen niet alleen naar richtlijnen van het bouwbesluit gebouwd, maar voldoen ze ook aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.

Blue Solar Sandwichconstructies: sterk, isolerend en damp-open

Blue Solar Homes onderscheiden zich vanwege de hoge sterktes en isolatiewaardes van haar sandwich constructies tot een dikte van 450 mm. Met een RC waarde tot 11,82 m2 k/W zijn Blue Solar Homes echte energiespaarders. In combinatie met 3 voudig glas, zonnepanelen en Warmtepompen worden Blue Solar Homes zelfs energieleveranciers.

info aanvraag

Uw naam (required)

Uw email (required)

Uw bericht/aanvraag

 

niet uw type?

bekijk onderstaand eens

01

Ostrya

Met de OSTRYA kiest u voor een zeer duurzame klassiek uitstralende villa met..

lees verder

02

Toscane

Met de TOSCANA kiest u voor een zeer duurzame Italiaans-uitstralende villa..

lees verder

03

Galaxia

Met de GALAXIA kiest u voor een zeer duurzame ultra moderne villa met vele..

lees verder